Bosch Car Servis Cigetić

Bosch Car Servis Cigetić ima 20-godišnje iskustvo u održavanju motornih vozila, raspolaže naprednom tehnologijom za dijagnostiku kvarova, osposobljen je za usluge brzog popravka kao i kvalitetno redovno održavanje gotovo svih marki motornih vozila kao i radnih strojeva bez obzira na marku i starost.

Bosch car servisi čine mrežu servisa stručno osposobljenih i tehnički opremljenih radionica za kompletnu uslugu servisa Vašeg vozila, neovisno o marki i starosti istoga. Neovisno trebate li samo redoviti servis ili na Vašem vozilu treba izvršiti neki popravak, osoblje Bosch car servisa stoji Vam na raspolaganju.

Neprekidan proces istraživanja, razvoja i implementacije širokog spektra Bosch proizvoda za auto-industriju naša je misija. Poznato je da tvrtka Bosch proizvodi široku paletu proizvoda za gotovo sve marke i tipove vozila. Time se ne misli samo na osobne automobile, već i na teretna vozila, autobuse, radne strojeve, specijalna vozila i sl.

Veza između Bosch-a i diesela je uistinu dugačka i traje od 1927. godine. Primjena u auto-industriji evoluira od razvoja pumpe visokog pritiska (poznatije kao Bosch-pumpa), pa sve do sustava visokotlačnog ubrizgavanja pumpa-dizna ili sustava common rail. Danas diesel motori razvijaju veću snagu uz manju potrošnju i emisiju ispušnih plinova.

U bliskoj budućnosti vozila će i dalje ovisiti o fosilnim gorivima. Stalni potresi na tržištu tjeraju nas istraživanju kako smanjiti potrošnju a zadržati ili čak popraviti performanse postojećih motora. Inteligentnim rješenja iz Boscha - sustavi upravljanja rada motora, smanjujemo potrošnju uz zadržavanje ili čak unaprjeđenje performansi benzinskih motora.

Vrlo često čujemo pitanje "Kolika je najveća brzina određenog automobila", no vrlo rijetko i pitanje "kako brzo se zaustavlja". Bosch na području kočionih sustava nudi vrhunska rješenja kombinacija mehanike-hidraulike-elektronike koje će omogućiti Vašem automobila najmanju moguću duljinu kočenja.


 

Top of page