Bosch Car Servis Cigetić  Povjesnica

Auto-servis Cigetić posluje od 1991. godine na lokaciji Dugave – Novi Zagreb u unajmljenom prostoru sve do 1996. godine kada seli u vlastiti novoizgrađeni objekt na sadašnjoj lokaciji (Tratinska 6, Lukavec Donja Lomnica).

2004. ispunjava stroge kriterije Bosch grupe te postaje dio mreže ovlaštenih servisa "Bosch Car Service". Za ulazak u BCS mrežu servisa bilo je potrebno opremiti radionicu odgovarajućim alatima i uređajima, preurediti prostor salona prema Bosch standardima, potpisati potrebite ugovore i ostale potrebne predradnje. Najvažnije od svega bilo je educirati osoblje i steći potrebite certifikate iz raznih područja poznavanja i servisiranja vozila.

Smatramo da je stručno i certificirano osoblje ključno za uspješan rad bilo kojeg auto-servisa. U skladu s time naše se osoblje neprekidno educira i usavršava na područjima dijagnostike, mehanike, elektrike, hidraulike, ali i na područjima managementa, odnosa prema kupcima, marketinga, prodaje i drugima.

S  vremenom  smo  proširili  djelokrug  rada  servisa  uvođenjem  novih  usluga  kao  što  su vulkanizerski servis, auspuh servis i servis klima uređaja. U budućnosti planiramo i nadalje proširivati djelatnost što će u konačnici osigurati kompletnu uslugu na jednom mjestu i pridonijeti zadovoljstvu naših klijenata. 


Bosch Car Service program i snažna marka Bosch jamče tehničku kompetentnost. Velika mreža Bosch veletrgovaca rezervnim dijelovima omogućuje brzu isporuku originalnih dijelova za gotovo sve tipove i marke vozila, bez obzira na starost. Kupci predajom vozila u ovlaštene Bosch auto servise iskazuju povjerenje prema renomiranoj tvrtci Bosch kao i zadovoljstvo brzom i kvalitetnom uslugom.

Mi, u Bosch Car servisu Cigetić činimo sve da ta očekivanja opravdamo, ali i da kontinuirano unaprjeđujemo kvalitetu naših usluga.

 

Top of page